Registreren: Hoe het werkt

Gebruikersavatar
Toekan-Toerako
Moderator
Moderator
Berichten: 718
Lid geworden op: Ma 22 Jul 2013, 16:16
Locatie: Vlaardingen
Contact:

Registreren: Hoe het werkt

Berichtdoor Toekan-Toerako » Zo 17 Apr 2016, 20:23

Wil je meedoen op het forum? Dat kan, maar geregistreerd zijn is wel een vereiste! Hoe dat werkt, lees je hier!

1) Ga naar het forum en klik op 'registreer' (omcirkeld in rood).

Afbeelding

2) Nu kom je op de pagina met de algemene voorwaarden. Om verder te gaan met het registratie-proces, klik je - na het gelezen te hebben - op 'Ik ga akkoord met deze voorwaarden (omcirkeld in rood).
Afbeelding

3) Nu kom je op een pagina zoals die hieronder te zien is, waar je al je basis-informatie invult. Let op dat je geen vakjes overslaat! Vergeet het uiteraard ook niet te bevestigen onderaan.
Afbeelding

4) Als alles goed is gegaan kom je op een scherm zoals hieronder te zien is. Als er iets fout is gegaan, wordt dat ook aangegeven. Let op dat je wachtwoord minimaal 1 hoofdletter en minimaal 1 cijfer bevat!
Afbeelding

5) Ga nu naar de inbox van het opgegeven mailadres. Soms kan de verstuurde mail ook worden aangemerkt als 'spam' of reclame. Als hij dus niet binnenkomt wil je de spam- en reclamefilters dus ook controleren. Klik op het linkje dat in de mail staat.
Afbeelding

6) Nu kom je op een pagina terecht waar wordt vermeldt dat je account geactiveerd is. Daarna wordt je weer naar het forumoverzicht gebracht. Klik nu op 'aanmelden' (omcirkeld in rood).
Afbeelding

7) Nu kom je op een scherm zoals hieronder. Vul bij het poppetje je gebruikersnaam in (die je bij het registreren hebt ingevuld) en bij het slotje je wachtwoord (die je bij het registreren hebt ingevuld). Als je bij je volgende bezoek automatisch aangemeld wilt zijn, vink je 'onthouden' aan. Als je niet wilt dat anderen het kunnen zien als je online bent, vink je 'verberg mijn online status tijdens deze sessie' aan. Klik vervolgens op 'aanmelden'.
Afbeelding

8) Nu kom je op het forumoverzicht terecht. Nu kun je reageren op berichten, nieuwe topics aanmaken en meedoen in onze chat. Welkom op het Volièreforum!
I believe I can fly!!!

-> Download de Tapatalk App voor het Volièreforum! Voor iOS en Android

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast