TIP: Foto's uploaden met Photobucket + regels

Gebruikersavatar
Toekan-Toerako
Moderator
Moderator
Berichten: 719
Lid geworden op: Ma 22 Jul 2013, 16:16
Locatie: Vlaardingen
Contact:

TIP: Foto's uploaden met Photobucket + regels

Berichtdoor Toekan-Toerako » Ma 02 Mei 2016, 21:23

Let op: Photobucket is zeer uitgebreid en deze handleiding gaat niet over alle functies. Hier staat alleen de basis omschreven van het uploaden van foto's voor gebruik op dit forum via Photobucket.com

1) Klik op de homepage op 'sign up' (omcirkeld in blauw) als je nog geen account hebt.
Afbeelding

2)Nu kom je op het registratie-scherm. Vul hier de benodigde informatie in (je hoeft de zip-code niet in te vullen). Klik vervolgens op 'create account'.
Afbeelding

3) Nu ben je direct ingelogd - Geen bevestiging via de mail (dit zou als een minpunt gezien kunnen worden). Je komt op het onderstaande scherm.
4) Nu zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt direct een foto uploaden, maar wij raden aan om eerst de privacy-instellingen te regelen. Klik op het slotje (omcirkeld in blauw)
Afbeelding

5) Op dit onderstaande scherm kun je wat aanpassing doorvoeren aan je album. Bijvoorbeeld de beschrijving maar dus ook de privacy instelling. Selecteer een modus die jij prettig vindt voor jouw foto's. Klik vervolgens op het blauwe update-knopje.
Afbeelding

6) Nu kun je veilig een foto uploaden! Dit kan op verschillende manieren, maar 9 van de 10 keer zul je het via het tabje 'computer' willen doen, door op 'Choose photos & videos' te klikken (omcirkeld in blauw).
Afbeelding

7)Nu openen je bestanden. Selecteer de foto die jij wenst te uploaden door erop te klikken (linkermuis) en klik vervolgens op 'Openen' (precieze benaming/manier van selecteren verschilt per gebruikte software).
Afbeelding

8)Nu kom je op een scherm waar staat dat je foto succesvol geüpload is (waaronder meestal een gigantische advertentie staat). Nu wil je op het blauwe 'Your bucket' klikken (let op: Als je 'm naar een ander album dan 'Your bucket' hebt geüpload staat daar de naam van het album ipv Your bucket).
Afbeelding

9) Nu kom je in jouw album terecht. Klik op de foto die jij uiteindelijk naar het Volièreforum wilt uploaden.
Afbeelding

10) Rechts van jouw foto staan enkele linkjes. Wij hebben de direct-link nodig. Kopieer deze door erop te klikken (linkermuis).
Afbeelding

11) Open nu het Volièreforum en ga naar het topic waar je de foto wilt plaatsen. Ga naar de volledige bewerker. Klik op de plek in de tekst waar je de foto wilt hebben en klik dan op het knopje 'Img' boven aan de pagina (omcirkeld in blauw).
Afbeelding

12) Als je op 'Img' hebt geklikt komt er

Code: Selecteer alles

[img][/img]
in de tekst te staan. Plaats tussen de twee 'img-blokjes' de link door 'm te plakken (via rechtermuis of Ctrl+V). Zorg dat je alle tekst hebt die je in het bericht wilt hebben en klik vervolgens op 'Verstuur'.
Afbeelding

Nu heb je een bericht met foto geplaatst!

Regels omtrent het uploaden van foto's naar het Volièreforum
-Let a.u.b. bij het plaatsen van foto's op of er geen copyright © op de foto staat als de foto die u wilt plaatsen niet van u is!
-Te grote foto's worden automatisch verkleind naar het juiste formaat!
-De maximale grote van foto's is 800 * 600 pixels!
-Let ook op of u uw topic in het goede forum plaatst. Onderwerpen die verkeerd geplaatst zijn worden verplaatst naar het juiste forum.
I believe I can fly!!!

-> Download de Tapatalk App voor het Volièreforum! Voor iOS en Android

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast